ANRESTO te Lommel, dat geleid wordt door Dhr. Jaak Vanderhoydonks , telt een 10-tal medewerkers die allen, elk vanuit hun specialisatie, eenzelfde passie voor authenticiteit en kwaliteit delen.
In de showrooms te Lommel (Leuken nr. 16 ,parkeer nr.14) bent u welkom donderdag tot en met zondag van 13.00-16.30 uur voor uw keuze uit duizenden antiquiteiten, van meubels, schilderijen, beelden, tapijten, boeken, kroonluchters, kasten en kandelaars tot architecturaal antiek als bijv. schouwen, deuren, orangeries en serres, vloeren.

Dhr. Vanderhoydonks is ook leverancier van historisch glas en een antiquair expert gespecialiseerd in 16de tot 19de-eeuws meubilair , antieke sloten en smeedwerk, antieke binnen- en buitendeuren op maat en een “bouw-antiquair” of handelaar in antieke bouwmaterialen van uitzonderlijke kwaliteit.Anresto maakt creaties en ontwerpen met historische materialen, verwerkt deze, restaureert en maakt dit voor heel de Benelux. De plaatsing van de materialen gebeurt enkel nog in Belgie.
Restauratiewerken, restauratie van antieke koperen waterkranen, het leggen van antieke planken vloeren, antiek interieur inrichting advies, de planning en plaatsing geschieden volledig in eigen beheer. Eigen stoffeerderij voor salons, zetels en banken.

Ook voor expertise van uw antiek kunt u bij Anresto terecht.